Андрій Ніколаєнко побував у обласному управлінні МНС (ФОТО)

Жовтень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 2672 | Коментарі: 0

28 жовтня обласне управління МНС відвідав перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

 Мета візиту ознайомлення з новобудовами управління, обговорення з начальником УМНС генерал-майором служби цивільного захисту Віктором Федорчаком питань, вирішення яких потребує тісної співпраці між управлінням та обласною адміністрацією. Віктор Васильович показав першому заступнику оновленні приміщення, провів його по території управління. Андрій Іванович вперше відвідав пожежно-технічну виставку-музей, зі щирою зацікавленістю оглянув її експозицію.
Також Андрій Ніколаєнко та Віктор Федорчак побували у аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення УМНС, де оглянули кабінети та змогли оцінити реконструйовані приміщення, у яких зовсім скоро відсвяткують входини працівники медичного центра.
Першого заступника голови ОДА приємно вразили умови, в яких несуть службу кіровоградські рятувальники.

Андрій Ніколаєнко побував у обласному управлінні МНС (ФОТО)

Андрій Ніколаєнко побував у обласному управлінні МНС (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool