Андрій Ніколаєнко: Кіровоградщина впевнено виходить у лідери оліє-жирової промисловості України

Квітень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 825 | Коментарі: 0

Андрій Ніколаєнко не випадково завітав на підприємство "ГрадОлія".

Обласна влада ще із 2010 року на виконання двох стратегічних програм – президентської "Україна для людей" і "Центральний регіон - 2015" поставила перед собою амбітне завдання перетворити Кіровоградщину на регіон потужної переробки сільгосппродукції. І ця мета щороку втілювалася із запуском все нових і нових підприємств. Кіровоградщина уже тривалий час тримає лідерство у оліє-жировій промисловості. Черговим підтвердженням цьому стало відкриття у кінці минулого року підприємства "ГрадОлія". Використавши колись майже зруйновані виробничі майданчики заводу продовольчих товарів, за надзвичайно короткий термін було збудовано нове підприємство, обладнане найсучаснішим устаткуванням із Нідерландів, Великобританії, Данії, Словаччини, Франції, США та Болгарії. "ГрадОлію" поправу також можна вважати і лідером у енергозбереженні. Підприємство абсолютно не використовує природного газу. Власна котельня, що працює на лушпинні, повністю забезпечує потребу підприємства у енергії і теплі. Подбали на "ГрадОлії" і про екологічну безпеку – сучасні фільтри повністю унеможливлюють шкідливі викиди як від виробництва, так і від котельні. Висока якість виробництва на підприємстві зумовлює те, що вся його продукція, а це небутильована олія соняшникова та рапсова нерафінована невиморожена, повністю йдуть на експорт у країни Євросоюзу, Китай, Південну Америку. У планах – запуск другої черги.
"ГрадОлія" – це яскравий приклад організації підприємства, де дбають про робітників, виплачуючи їм солідну заробітну плату 4100 грн., між іншим вищу ніж середня обласна, де працівникам об лаштовані комфортні побутові умови. Тут по-справжньому дбають про сучасне виробництво, екологію, енергозбереження та підтримку місцевого товаровиробника. А це особливо важливо для області, це нові робочі місця, відрахування до бюджетів", - зазначив голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool