Андрій Ніколаєнко: Кіровоградщина багата на талановиту молодь

Березень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко привітав юних парламентарів Кіровоградщини із відкриттям ІІ сесії ІХ скликання обласного парламенту дітей.

До депутатів-школярів Андрій Ніколаєнко звертався не інакше як до колег, і закликав до активної співпраці із органами виконавчої влади різного рівня, в тому числі і з облдержадміністрацією.
Керівник області задоволений, що в регіоні уже 13-й рік поспіль успішно діє обласний парламент дітей, що об’єднує творчих, креативних і небайдужих школярів, які щиро прагнуть позитивних змін і досягають мети.
Андрій Ніколаєнко переконаний, що ті навички і вміння, які здобудуть школярі за час роботи в обласному дитячому парламенті стануть їм в нагоді і в дорослому житті, адже багато хто з них, вважає голова облдержадміністрації, продовжить працювати над утвердженням демократичних принципів при формуванні громадянського суспільства.
Голова облдержадміністрації також висловив сподівання, що обласний дитячий парламент буде справжнім серйозним партнером і реальним помічником діючим управлінським структурам, самоврядним інституціям. Керівник області розраховує на серйозну допомогу з боку юних парламентарів у такому важливому питанні як реалізація нових президентських ініціатив "Діти – майбутнє України", адже, хто як не вони самі мають краще знати, що хвилює і чого потребує підростаюче покоління.
- Кіровоградщина багата на талановиту молодь. Нам є ким пишатися, є лідери серед вас, на яких можуть рівнятися ваші ж однолітки. Тому важливо, щоб ці лідери заохочували й інших до активних дій, до саморозвитку. На жаль, велику кількість дітей та юнацтва виховує вулиця. Завдання Президента України якраз і полягає в тому, щоб забрати дітей з вулиці, забезпечити для них не лише якісне навчання у школі, а й позашкільне виховання, - зазначив Андрій Ніколаєнко.
- Я звертаюся до вас не як до дітей, а як до колег. Для нас важлива ваша позиція. Ми, як обласна влада, розуміємо, що іще багато необхідно зробити, аби подолати різницю між можливостями в навчанні, відпочинку, додаткової освіти між містом і сільською територією. І зі свого боку ми зробимо такі кроки, - продовжив далі голова облдержадміністрації.
Юних парламентарів керівник області закликав за позашкільною роботою не забувати також і про основне їх заняття на сьогоднішній день – здобуття освіти.
Пленарне засідання обласного парламенту дітей продовжилося звітом про роботу у міжсесійний період голови парламенту Анни Трушевич та координатора парламенту Катерини Хлєбнікової. А вже ввечері відбудуться вибори нового голови.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool