Андрій Ніколаєнко: «Кіровоградоблгаз» має визначити прийнятні варіанти щодо заміни несправних опалювальних приладів у домогосподарствах населення області

Жовтень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1635 | Коментарі: 0

На цьому наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко під час селекторної наради з головами райдержадміністрацій та міськими головами з питання підготовки до опалювального сезону.

Керівництво області вкрай занепокоєне ситуацією з приводу пломбування працівниками "Кіровоградоблгазу" у домогосподарствах населення котлів та інших газових приладів, що наражає мешканців на реальну можливість залишитися взимку без тепла.
Радник голови облдержадміністрації Сергій Яременко нагадав, що це питання порушив Сергій Ларін під час колегії облдержадміністрації і доручив терміново розглянути можливість спростити процедуру заміни котлів, особливо для малозабезпечених верств населення. А таких в області мешкає більше двох тисяч. Враховуючи матеріальне становище таких мешканців, які не в змозі упродовж 2-4 місяців знайти близько 3 тисяч гривень для оновлення опалювальних приладів, обласна влада вимагає від керівництва ВАТ "Кіровоградобленерго" запровадити для них розстрочку до 3-хроків.
Сергій Яременко звернувся до керівників територій взяти під особистий контроль питання заміни непридатного до роботи газового обладнання в оселях пенсіонерів, інвалідів, ветеранів та інших пільговиків.
Радник голови облдержадміністрації також доручив очільникам районів та міст до кінця тижня апробувати системи опалення як у житловому фонді, так і по закладах соціальної сфери.
Підсумовуючи нараду Андрій Ніколаєнко звернувся до керівництва ВАТ "Кіровоградоблгаз" з вимогою розробити разом з органами місцевої влади прийнятний для усіх механізм заміни і підключення приладів опалення для пільгових категорій громадян.

Джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool