Андрій Ніколаєнко: Бейсбол для Кіровоградщини - не просто цікавий вид спорту, це один із брендів

Квітень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

Нещодавно ви стали Президентом Федерації бейсболу та софтболу України, тож, якими ви бачите перспективи розвитку цього виду спорту на Кіровоградщині?, – саме з таким запитанням під час прямого ефіру на каналі "Кіровоград" звернулися до очільника області кіровоградські спортсмени.

– Отримавши пропозицію очолити Федерацію бейсболу та софтболу України, я певний час сумнівався, оскільки вважав, що мав у першу чергу займатися суто економікою, регіоном, але ж, погодьтеся, для Кіровоградщини бейсбол більше ніж просто вид спорту, це його бренд, тут своя історія, традиції, і наш регіон по праву є визнаним лідером. Крім того, єдиний у державі бейсбольний стадіон, навіть у нинішньому вигляді, розташований саме у нас – у Кіровограді. Тому ми зробимо все, щоб цей спортивний комплекс був добудований та знаходився у належному стані, – наголосив Андрій Ніколаєнко.
– Для цього ми запросили кращих фахівців, з тим, щоб вони зробили експертну оцінку цієї споруди та прорахували, скільки необхідно коштів для того, щоб перетворити наш бейсбольний стадіон на сучасний спортивний комплекс. Я вже веду перемовини з рядом наших підприємців, з соціально відповідальним бізнесом, з тим, щоб вони не лише по новому поглянули на бейсбол, а надали реальну підтримку розвитку цього виду спорту, як у нас в області, так в цілому в Україні, – повідомив голова ОДА.
– Президент України першочергову увагу приділяє питанню розвитку не лише професійного, а саме залученню молоді до занять масовим спортом, тому ми й надалі інвестуватимемо кошти у розвиток спортивної інфраструктури на Кіровоградщині, адже, як відзначив Глава держави, здорова нація, здорові діти – це найкраща інвестиція у майбутнє держави, – наголосив Андрій Ніколаєнко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool