Андрій Ніколаенко відвідав знаних у Кіровограді ветеранів війни та праці

Жовтень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Олексій Олексійович Кошурко з 1952-го по 1955-й рік служив в армії у Прикарпатському військовому окрузі, був санінструктором

Після демобілізації з лав Радянської армії розпочав трудову діяльність у рідному місті на заводі "Червона зірка", де працював слюсарем по ремонту промислового обладнання та слюсарем – збиральником у механічному цеху. За сумлінну працю був удостоєний звання "Заслужений машинобудівник України" та звання "Герой Соціалістичної Праці".
Ганна Олексіївна Куроп’ятникова у роки Великої Вітчизняної війни служила на Чорноморському флоті, брала участь у бойових діях, має поранення. Після війни 36 років пропрацювала вчителем історії та суспільствознавства у Кіровоградській школі № 31 та у професійно-технічному училищі №2.
Андрій Ніколаєнко поспілкувався з ветеранами у теплій домашній обстановці – за чашкою чаю, розпитав їх про нагальні проблеми, а також із цікавістю вислухав їхні спогади про молодість, яка припала на буремні воєнні та післявоєнні роки. Голова облдержадміністрації відзначив, що Президент України одним з ключових напрямків державної політики визначив всебічну підтримку ветеранів війни та праці.
– Обласна влада робитиме усе, щоб люди, які на фронтах Великої Вітчизняної відстоювали свободу та незалежність нашої Батьківщини, а у повоєнні роки піднімали її з руїн та відбудували, відчували постійну підтримку та турботу з боку влади, адже це головне завдання Глави держави, – наголосив Андрій Ніколаєнко.
Очільник області побажав ветеранам міцного здоров’я, довгих років життя, надійної підтримки з боку рідних, а на згадку про сьогоднішню зустріч подарував Олексію Олексійовичу наручний годинник, а Ганні Олексіївні – килим.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool