Андрій Назаренко анонсував проведення міжнародного пів марафону в Кропивницькому

Лютий 08, 2021 | Новини | Переглядів: 672 | Коментарі: 0

За ініціативи голови обласної державної адміністрації Андрія Назаренка у Кропивницькому відбудеться міжнародний пів марафон 11 квітня. Про це він сказав в інтерв’ю «ПульS».

«Ми вже маємо домовленість із Федерацією легкої атлетики про організацію забігу. Це буде сертифікований пів марафон міжнародного рівня. Я дуже хочу, аби ця подія стала щорічною традицією», – зазначив Андрій Назаренко.

Він додав, до організації долучиться Андрій Оністрат – відомий, як банкір, що біжить, і в якого є досвід у проведенні таких марафонів.

Як уточнили в управлінні молоді та спорту ОДА, дистанцій планують п’ять: 21 км, 10 км, 7 км, 3 км та 1 км. Участь у забігу зможуть узяти охочі різного віку.

Базовий призовий фонд передбачає нагороди наймолодшому учаснику, найстаршому, а також за перші три місця на кожній дистанції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool