Анатолій Вітюк: «Ми робимо все можливе, аби повернути мир на своїй землі»

Серпень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

Начальник УМВС України в Кіровоградській області Анатолій Вітюк разом з першим заступником – начальником слідчого управління Дем’яном Таршином зустрівся з журналістами та громадськістю, аби обговорити актуальні питання діяльності ОВС.

Звертаючись до присутніх, очільник відомства привітав їх з наступаючими святами – Днем Державного Прапору України та Днем Незалежності.
- Сьогодні усі ми із завмиранням серця спостерігаємо за тими подіями, які відбуваються на Сході нашої держави. Українці – вільна і свободолюбива нація. Тож зараз, об’єднавшись разом, ми робимо усе можливе для того, аби відбити будь-які напади ворога. З Кіровоградського гарнізону нині несуть службу в зоні АТО більше сотні наших земляків. Серед них працівники батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Кіровоград», спеціальної роти міліції при УМВС (колишній «Беркут»), розшуковці, патрульні, дільничні, працівники ДАІ та інших служб. Захищати мир на своїй землі – їх добровільне і свідоме рішення. Ми віримо у свою перемогу, упевнені в ній, бо задля цього українці зроблять усе необхідне, – зазначив Анатолій Іванович.
Повертаючись до розмови про результати роботи відомства, начальник УМВС в області поінформував присутніх про розкриття правоохоронцями тяжких та особливо тяжких злочинів, роботу щодо охорони громадського порядку на території регіону, у тому числі із залучення до неї членів громадських формувань. Представники таких громадських формувань як «Полк Січових стрільців», «Козаків Інгулу» та «Самооборони майдану» долучилися до цієї розмови, підтвердивши свої наміри щодо подальшої співпраці активістів та працівників міліції.
У подальшому спілкування головного міліціонера області та журналістів переросло в активний діалог. Полковник Вітюк відповів на кілька десятків запитань, які стосувалися розслідування резонансних кримінальних проваджень, співпраці міліції з іншими силовими відомствами, зокрема під час розкриття злочинів, матеріального забезпечення бійців, що несуть службу в зоні АТО, соціальної діяльності правоохоронців.
Щодо допомоги сім’ям загиблих працівників міліції, начальник УМВС в області запевнив присутніх, що ця робота проводиться відомством постійно і перебуває на його особистому контролі.
- Це дуже важливо, аби родини відчували турботу, – зазначив начальник УМВС. – Наш обов’язок – підтримати їх і морально, і матеріально. Запевняю вас, ми це робимо. Сьогодні у державі відзначається День пам’яті загиблих працівників органів внутрішніх справ. Ми разом з керівництвом області зустрічалися з матерями, вдовами та дітьми загиблих колег. Поклали квіти до пам’ятного знаку, організували молебень і найважливіше – подякували за подвиг їх рідних. Покласти своє життя за інших – і є найбільший патріотизм, – сказав він.
У продовження розмови журналісти поставили ряд питань, що стосувалися надання практичної матеріальної допомоги працівникам міліції, які продовжують нести службу в зоні АТО. Головний міліціонер області поінформував присутніх про роботу спеціального обласного благодійного фонду «Правозахист» та висловив вдячність обласній владі, народними депутатам, підприємцям і просто небайдужим жителям області за надану допомогу та підтримку.
Наприкінці зустрічі начальник УМВС в області Анатолій Вітюк, представники ЗМІ та громадськості подякували один одному за розмову та домовилися про подальшу спільну роботу.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool