Анатолій Ревенко:Влада - це колосальна відповідальність

Березень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1607 | Коментарі: 0

Відбулась прес-конференція голови Кіровоградської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Анатолія Дмитровича Ревенка, повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної організації Політичної Партії «УДАР Віталія Кличка».

Прес-конференція була присвячена другим роковинам перебування при владі президента Януковича і прем’єр-міністра Азарова. Анатолій Дмитрович розпочав свою промову з того, що влада – це не лише посади і привілеї, а у першу чергу – це колосальна відповідальність. І кожен політик, що перебуває при владі, повинен відповідати за свої обіцянки і дії перед виборцями.

Увагу журналістів було привернуто до того, що виборці, загалом, голосують за обіцянки, які дають політики. І теперішній президент перед виборами обіцяв всім і багато, обіцяв, що готовий почути кожного, і вигадав програму «Україна для людей». Тому, всі громадяни країни вправі спитати з нього за його дії при владі.
«Віктор Янукович говорив, що Україна для людей, та от тільки забув уточнити імена і прізвища тих самих людей. Бо ми можемо спостерігати, що таких людей дуже мало і всі вони з родини або близького оточення президента. В руках Януковича і партії «Регіонів» зосереджена вся влада, всі державні органи перетворено в єдину жорстку «вертикаль». Вони мають колосальний грошовий і владний ресурс, але людям з того жодної користі» - заявив Анатолій Ревенко.
У своєму виступі голова Кіровоградського «УДАРу» зосередив увагу журналістів на основних негативних моментах діяльності президента і його підлеглих. «В нашій країні маса людей, які відчули на собі «покращення життя». Особливо гостро це відчули пенсіонери і ті хто лише наближається до пенсійного віку. Підвищення пенсійного віку та страхового стажу, боляче вдарить по гаманцям та здоров’ю наших громадян. В той же час елітні пенсії ніхто не збирається знижувати, тим самим ще більше поглиблюючи кризу в суспільстві і створюючи прірву між «своїми» і просто громадянами. Не дочекались добра від президента і матері-одиначки, і чорнобильці, і афганці. Влада постійно маніпулює цифрами, штучно занижує прожитковий мінімум, в бюджет на потреби освіти, охорони здоров’я і всього, що торкається звичайного українця, закладені крихти» - наголосив Анатолій Ревенко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool