Амбулаторії, які я бачив в Австрії, дуже схожі на новозбудовану на Кіровоградщині, - Сергій Кузьменко

Грудень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 649 | Коментарі: 0

На щотижневій апаратній нараді голова облдержадміністрації нагадав, що минуло тижня відкрито першу новозбудовану лікарську амбулаторію загальної практики – сімейної медицини в селі Протопопівка Приютівської ОТГ Олександрійського району. 

Керівник ОДА наголосив, що заклад збудовано в рамках проекту Президента України "Розвиток сільської медицини", який передбачає зведення в Україні понад 500 таких амбулаторій, оснащених необхідним обладнанням та санітарним транспортом, із житлом для сімейних лікарів.

"Новозбудована амбулаторія, яка вже кілька тижнів приймає пацієнтів, мені сподобалася. Перебуваючи з робочими поїздками за кордоном, я мав можливість ознайомитися з організацією первинної ланки медицини в інших країнах. Амбулаторії, які я бачив в Австрії, дуже схожі на новозбудовану у Протопопівці, - повідомив Сергій Кузьменко. – Це свідчить про те, що ми не просто анонсуємо, а вже презентуємо результати реформ".

Голова облдержадміністрації наголосив, що це не єдина на сьогодні новозбудована амбулаторія в державі. Лише на Кіровоградщині вже зведено три, до кінця року розпочне роботу близько десяти, а на початку 2019 року в області прийматимуть пацієнтів усі вісімнадцять амбулаторій. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool