Акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» проходять у школах Кіровоградщини (фото)

Вересень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1783 | Коментарі: 0

Початок нового навчального року для учнів Златопільської гімназії міста Новомиргород, Маловисківської школи-інтернату та Новгородківського навчально-виховного комплексу запам’ятається не лише першими зустрічами з однокласниками та вчителями, першими уроками та першими перервами, а й цікавим заходом, який для них організували та провели працівники Територіального управління МНС, Управління Держтехногенбезпеки в області та місцевих пожежно-рятувальних частин.

Знання правил безпечної життєдіяльності не менш важливі ніж знання з фізики, математики чи інших шкільних дисциплін, адже саме вони допоможуть захиститися від небезпеки. Саме для того, аби ще раз нагадати школярам та дорослим про правила безпечної поведінки, застерегти їх від біди проводиться акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Лише цього року у містах та селах області відбувся 31 такий захід.
Сценарій пізнавального свята традиційний: перша частина програми - показові виступи працівників державної пожежно-рятувальної частини, під час яких бійці служби «101» рятують «потерпілого» із задимленого приміщення, демонструють роботу пожежного та рятувального обладнання. У другій частині дійства діти і дорослі демонструють свої знання правил безпеки, кмітливість та спритність, беручи участь у конкурсах та змаганнях. Найактивніші учасники та переможці отримують призи. Також на згадку про акцію та для кращого засвоєння отриманих знань усім роздають листівки з правилами безпечної поведінки.
22 вересня з нагоди Дня рятувальника та Дня міста проведення такого заходу заплановано на центральній площі Кіровограда.
 

Прес-служба ТУ МНС в області

Акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» проходять у школах Кіровоградщини (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool