Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» на Кіровоградщині дає перші результати (ФОТО)

Квітень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1308 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині вже стартувала Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Минулого тижня на лісогосподарських підприємствах області розпочали проведення різноманітних заходів з благоустрою територій та створення нових зелених насаджень й відновлення лісів. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

У заходах приймають активну участь не тільки працівники лісництв та лісгоспів – радо долучаються до них і працівники обласного управління, члени шкільних лісництв разом зі своїми керівниками, представники засобів масової інформації, влади, громадських організацій. У Долинському, Компаніївському та Олександрівському лісгоспі за тиждень 183 учасника заходів створили 4,3 га лісів в рамках Акції. Це і дуб звичайний, і липа, сосна звичайна, клен гостролистий, туя, береза.

Загалом же в рамках весняної кампанії вже створено майже 700 га лісу, в тому числі більше 450 га – це нові ліси.
Крім цього, проходять суботники, під час яких організатори займаються упорядкуванням та благоустроєм території лісів, парків, скверів, алей, висаджують нові дерева та кущі, очищують від сміття площі лісових насаджень. Понад півтисячі осіб прибрали майже 50 га територій, ліквідували 44 сміттєзвалища, вивезли майже 150 кубометрів сміття. Натомість – вони висадили майже 2 тисячі дерев та кущів різних порід. Прибирали та впорядковували також береги річок та водні джерела.
Вже на цьому тижні, який проголошено Тижнем лісу на Кіровоградщині, всі лісництва області будуть проводити заходи з посадки, а тому лісівники запрошують приєднатися та залишити свій «лісовий» слід на теренах рідного краю!

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» на Кіровоградщині дає перші результати (ФОТО)

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» на Кіровоградщині дає перші результати (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool