Аграрії Кіровоградщини наближаються до першого мільйону ранніх зернових

Липень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 603 | Коментарі: 0

Про це під час апаратної наради повідомив директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Коренюк.

За його інформацією, станом на сьогодні сільгоспвиробниками області зібрано 956 тис. тонн ранніх зернових, що становить 68% від запланованого обсягу.

Наразі, більшість великих агропідприємств вже підбивають підсумки зернозбиральної кампанії. Втім, дрібні фермерські господарства та одноосібники ще жнивують.

– Протягом найближчої доби ми очікуємо, що буде зібраний перший мільйон тонн зерна. Середня врожайність ранніх зернових по області цього року є вищою, ніж у минулому році – 32,2 ц/га, – повідомив директор профільного департаменту.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool