Аграрії Кіровоградщини активно готуються до посівної

Лютий 27, 2018 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Якщо хтось думає, що взимку фермер відпочиває - глибоко помиляєтесь. Це час для підготовки до весняно-польових робіт.

Саме взимку фермер має подбати про посівний матеріал та добрива, оновлення та розширення парку сільгосптехніки. Аби ще й не думати про вільні кошти, ПриватБанк пропонує спеціальну програму для аграріїв - лізинг сільгосптехніки.

«Нашому фермерському господарству вже не один рік, і не один рік ми співпрацюємо з ПриватБанком, - розповідає Олександр Ключко, директор сільськогосподарського фермерського господарства «Фарт». - Давно постало питання оновлення техніки, але ж на це потрібні кошти, і не малі. Як їх витягнути з бізнесу, коли потрібно придбати і добрива, і посівмат для нового урожаю. Як завжди, виручив ПриватБанк. Завдяки програмі лізингу отримав можливість придбати новенький трактор вітчизняного виробника. Ще й величезна вдячність співробітникам за оперативність оформлення усіх документів. Приват є Приват!».

«Лізинг ПриватБанку вигідний як невеликим фермерським господарствам, так і агрофірмам, - розповідає Олексій Харін, заступник директора кіровоградської філії ПриватБанку. - Сьогодні ми фінансуємо придбання сільськогосподарської техніки на суму до 300 млн грн. Розрахувати суму платежів можна самостійно на сайті банку. Ми надаємо можливість фермерам самим обирати, яку техніку купувати - нову техніку чи вживану, вітчизняного виробника чи імпортного виробництва. І що надважливо - ПриватБанк пропонує агровиробнику самому обирати у кого придбати техніку, у якого постачальника».

ПриватБанк радить сільгоспвиробникам купувати сільськогосподарську техніку за програмою фінансового лізингу. Така схема має ряд переваг. Найперше - не потрібно виводити з обігу всі 100% вартості покупки, та для отримання фінансування не потрібна додаткова застава. Крім того, банк надає техніку у лізинг до 5 років, а фермер самостійно обирає термін погашення. Враховуючи сезонність бізнесу, ПриватБанк пропонує адаптований графік - самостійно обирати і час погашення, коли є можливість отримання коштів від продажу продукції. Техніка працює вже сьогодні і надає можливість оплачувати її частинами за рахунок прибутку від використання. Ця програма допомагає зекономити на податкових платежах за рахунок амортизації, податкового кредиту за ПДВ і збільшення витрат на суму процентів і комісій. На предмет лізингу не можна накласти арешт або звернути стягнення. Купувати техніку набагато вигідніше, ніж орендувати. Крім того, це - і вигідна інвестиція, яка окупається за 2 роки. Лізинг дозволяє своєчасно проводити посівну чи збір урожаю та бути впевненим, що ніхто не підведе в сезон. Що вже казати про економічну вигоду - проведення сільськогосподарських робіт своєю технікою дешевше, ніж орендованою. Про можливість додаткового заробітку годі й говорити - після завершення робіт на своїх полях можна здати техніку в оренду іншим фермерам.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool