«Аеліта» гідно презентувала Кіровоград на фестивалі в Болгарії

Липень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1315 | Коментарі: 0

Вихованці зразкового аматорського колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» дитячо-юнацьких клубів «Гірник» і «Вогник» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради взяли участь у фестивалі української культури «Перлина України 2015» у болгарському місті Бургас.

Цього року українську культуру, хореографічне мистецтво українського та сучасного танцю, дизайнерські молодіжні ідеї на фестьивалі представляли творчі колективи з Києва, Запоріжжя, Херсону, Кривого Рогу, Чернігова, Кременчука, Кіроовграда, Олександрії Кіровоградської області, Житомира, Мелітополя. Українську столицю танцю - Кіровоград достойно та на найвищому рівні презентували вихованці молодшої та середньої вікової категорії колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта».

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool