Аби приховати сліди злочину, зловмисник вивіз тіло жертви на сміттєзвалище та підпалив

Вересень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1258 | Коментарі: 0

Працівники Новоархангельського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 33-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

21 вересня 2011 року до райвідділу міліції звернувся житель районного центру та повідомив, що два дні тому його дружина пішла з дому і не повернулася.
Правоохоронці розпочали пошуки зниклої. Спочатку вони встановили місце, де востаннє бачили 40-річну жінку. Виявилося, що в день зникнення вона заходила до місцевої жительки. Знайома потерпілої розповіла, що вони разом розпивали спиртні напої, потім гості хтось подзвонив, вона вийшла з будинку і більше не поверталася. Та, у ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що події розгорталися зовсім по-іншому.
Насправді, того вечора у застіллі, окрім двох жінок, брав участь і співмешканець господарки будинку. Згодом подруга заснула в іншій кімнаті, а гостя разом з чоловіком продовжили «посиденьки», що закінчилися для неї трагічно. Посварившись з жінкою, молодик ударив її кілька разів по голові дерев’яним стільцем. Побачивши, що вона не подає ознак життя, загорнув тіло у килим та за допомогою візка відвіз на сміттєзвалище, і вже на місці, обливши пальним, підпалив...
Підозрюваного у скоєнні цього злочину оперативники затримали за місцем проживання. Також під час огляду помешкання правоохоронці виявили одяг зловмисника зі слідами крові та речі, що належали загиблій.
На території сміттєзвалища працівники міліції виявили обгорілі фрагменти людських кісток та залишки килиму.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool