Аби дістати грошей на пляшку оковитої, зловмисник пограбував самотнього пенсіонера

Березень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

Працівники Бобринецького РВ УМВС України в Кіровоградській області викрили у скоєнні пограбування непрацюючого раніше судимого 41-річного жителя району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

12 березня надвечір від дільничного інспектора до райвідділу міліції надійшло повідомлення про скоєння злочину стосовно 75-річного жителя одного із сіл. Як з’ясували правоохоронці, сталося це кілька днів тому, але пенсіонер боявся раніше звертатися до міліції, оскільки жив сам та остерігався повернення зловмисника. А коли дільничний завітав до старенького під час відпрацювання території обслуговування, то чоловік звернувся до нього за допомогою.

Події розгорталися наступним чином. До дідуся зайшов односельчанин та попросив у нього грошей у борг. Після того, як чоловік відмовив непроханому гостю, останній штовхнув потерпілого. Пенсіонер упав на підлогу, після цього зловмисник витяг з його кишені гаманець, у якому були гроші у сумі 75 гривень, і зник із будинку.
Підозрюваного працівники міліції знайшли у нього вдома. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Кошти він встиг витратити на спиртні напої, а гаманець викинув.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого). До речі, чоловік раніше вже був судимий за скоєння крадіжки та зберігання наркотичних засобів. Наразі зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – підписка про невиїзд.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool