9 березня у Кіровограді вшанували пам’ять Кобзаря

Березень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

9 березня в Кіровограді відбулося покладання квітів до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку з нагоди 199-ої річниці з дня народження Кобзаря

У церемонії вшанування пам’яті великого українського Поета взяли участь голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко, голова обласної ради Микола Ковальчук, міський голова Олександр Саінсус. секретар міської ради Ігор Волков, студентська та учнівська молодь, представники громадськості.
Андрій Ніколаєнко відзначив, що для кожного покоління українців від 19 до 21-го століття, Шевченко був і надалі буде символом нації. Символом незалежності та єдності, символом боротьби за нашу мову та культуру.
Виступаючи біля пам’ятника Тарасу Шевченку, міський голова Олександр Саінсус підкреслив, що слова Шевченка, сповнені любові до рідної землі, прагненням зробити життя українців гідним і достойним, з натхненням звучать і сьогодні, коли Україна будує незалежну, демократичну, суверенну державу.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool