85 мільйонів гривень з обласного бюджету спрямують на соціально важливі об'єкти Кіровоградщини

Серпень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

Депутати обласної ради на сесійному засіданні, що відбулося минулого тижня, внесли важливі зміни до бюджету – загальний фонд збільшено на 85 мільйонів гривень, які буде спрямовано на фінансування важливих проектів та заходів.

Серед пріоритетів – виділення коштів на галузь охорони здоров'я та на ремонт і будівництво доріг. На це звернув увагу голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час апаратної наради.

– Ми плануємо створити комфортні умови для пацієнтів і персоналу у двох корпусах обласної лікарні, а також реалізувати масштабний проект з ремонту хірургічного відділення обласного онкологічного диспансеру – маємо стовідсоткове фінансування цього проекту, – підкреслив голова облдержадміністрації.

Сергій Кузьменко повідомив, що незабаром завершаться усі підготовчі роботи і керівництвом обласного онкологічного диспансеру буде організовано ремонт таким чином, щоб не зупиняти процес надання пацієнтам медичних послуг. Передбачено також кошти на закупівлю обладнання для закладу.
Серед інших пріоритетних напрямів, на які буде спрямовано додаткові кошти з обласного бюджету, очільник облдержадміністрації назвав створення належних умов для занять фізкультурою і спортом, підготовку геріатричних будинків-інтернатів та інших соціальних об’єктів до роботи в осінньо-зимових період.
Стосовно ремонту та будівництва доріг Сергій Кузьменко відзначив:

– В області проводяться роботи на багатьох об’єктах. Це і дорога державного значення, яка сполучає Маловисківський і Новоукраїнський райони, і дорога на Новомиргород, і об’їзна навколо Знам'янки, і ремонт мосту біля Олександрії та будівництво дороги на Дніпро. Усі ці об’єкти масштабні.

Голова облдержадміністрації доручив керівництву Служби автодоріг в області уточнити графіки проведення робіт з урахуванням того, що погодні умови будуть сприятливими для ремонту лише у найближчі два місяці. Сергій Кузьменко також наголосив на необхідності визначення маршрутів, якими рухатиметься великоваговий транспорт у напрямку міста Дніпро на період ремонту мосту, щоб не створювати дискомфорту жителям Олександрії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool