8-річну дівчинку працівники міліції повернули додому під ранок

Вересень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського міського відділу та галузевих служб УМВС України в Кіровоградській області кілька годин розшукували 8-річну дівчинку. Заява про її зникнення надійшла до міліції від родичів близько дев’ятої години вечора.

На пошуки неповнолітньої було орієнтовано весь особовий склад підрозділу. Як з’ясували правоохоронці, дитина, що постійно проживала з рідною тіткою, до цього могла лише на кілька годин запізнитися повертаючись додому. Випадків, коли б малеча без дозволу залишилася у подружок, і зовсім не траплялося …
Під час пошуків правоохоронці опитали родичів та сусідів, ретельно перевірили підвали і горища житлових будинків та інших споруд районного центру.
А тим часом… «зникла» дитина, розуміючи що її шукають, бігла все далі й далі від своєї домівки.
Втікачку вдалося повернути додому лише на ранок.
Свій вчинок дівчинка пояснила тим, що не хотіла вислуховувати від родичів докори за запізнення…
 

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool