8 млн. грн. буде спрямовано на важливі інфраструктурні проекти Кропивницького, Олександрії та Світловодська

Липень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 744 | Коментарі: 0

Минулого тижня з «Укравтодором» та підкомітетом Комітету з питань бюджету Верховної Ради України погоджено перелік об’єктів, що фінансуватимуться за рахунок економії субвенції 2018 року.

Так близько 8 млн. грн. буде спрямовано на завершення капітального ремонту шляхопроводу по пров. Об’їзний (4,2 млн. грн.) у Кропивницькому, завершення будівництва ділянок доріг по пров. Єгорова (об’їзна) у Світловодську (1,6 млн. грн.) та по вул. 6-го грудня в Олександрії (2,2 млн. грн.). Про це під час апаратної наради поінформував заступник голови облдержадміністрації Сергій Осінський.

«До переліку об'єктів, що фінансуватимуться за рахунок коштів обласного дорожнього фонду, включено ще два об’єкта: зруйновані внаслідок негоди гребля у Бобринецькому та міст в Устинівському районах», - зазначив Сергій Осінський.

Наразі, за рахунок коштів, що передбачені в обласному дорожньому фонді для цих територій буде виготовлено ПКД по вказаних об»єктах. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool