7 та 8 серпня у Кіровограді оголошені Днем жалоби

Серпень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1517 | Коментарі: 0

Завтра, 7 серпня, для кіровоградців ще один скорботний день. Місто прощатиметься з трьома військовослужбовцями 3-го Кіровоградського полку спеціального призначення оперативного командування “Південь” сухопутних військ Збройних сил України.

Театральна площа обласного центру стане місцем прощання із заступником командира полку по роботі з особовим складом підполковником Сергієм Олексійовичем Сєнчевим, заступником командира загону спеціального призначення підполковником Сергієм Петровичем Лисенком та головним сержантом роти спеціального призначення старшиною Олексієм Івановичем Глобенком.
Жалобна церемонія, у якій передбачається участь Почесної варти та оркестру Президентського полку розпочнеться о 10.30.
7 та 8 серпня у Кіровограді оголошені днем жалоби. Відповідне розпорядження видав секретар міської ради Іван Марковський. У ці дні в місті будуть приспущені Державні прапори, відмінені заходи розважального характеру та задіяний режим “тиші”.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool