7 червня Академія митної служби України проводить День Абітурієнта

Червень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

Вищий навчальний заклад з підготовки фахівців для сфери зовнішньоекономічної діяльності, насамперед митної справи, - Академія митної служби України проводить 7 червня День абітурієнта.

Майбутні студенти можуть обрати наступні напрямки підготовки:
- Міжнародна економіка;
- Фінанси і кредит;
- Облік і аудит;
- Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності;
- Комп’ютерні науки;
- Транспортні технології;
- Правознавство;
- Управління інформаційною безпекою;
- Державна служба (магістр).
Навчання здійснюється за денною та заочною формами. По закінченні учбового закладу видається диплом бакалавра, спеціаліста, магістра.
В Академії митної служби України функціонує Українсько-Польський Центр, на базі якого проводяться курси польської мови та культури. Слухачі курсів та студенти мають можливість проходити стажування з мовної підготовки, приймаючи участь у проекті «Зимова та літня школи польської мови» у польських вищих навчальних закладах-партнерах. Студенти Академії мають можливість отримати освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр» у партнерських ВНЗ Польщі.
Навчання здійснюється за державним замовленням – бюджетні групи або на контрактній основі за кошти фізичних, юридичних осіб – контрактні групи.
Також є можливість вступити на курси митних брокерів та отримати сертифікат державного зразка про підвищення кваліфікації митних брокерів.
Випускників-контрактників очікують в банківських установах України.
Академія має договір з найкрупнішим комерційним банком України – ПриватБанком.

Захід розпочнеться о 10 год. за адресою: м.Дніпропетровськ, вул.Дзержинського, 2/4. Довідки за т.(0562) 47-18-82 або на сайті: www.amsu.dp.ua
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool