43-річний кіровоградець збував перманганат калію

Січень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області викрили незаконну діяльність 43-річного місцевого жителя, який через мережу Інтернет здійснював реалізацію прекурсору.

У результаті проведення моніторингу Всесвітньої павутини правоохоронці виявили на одному із веб-сайтів оголошення з пропозицією продажу перманганату калію. У ході проведення перевірки даної інформації працівники міліції встановили особу продавця. Ним виявився 43-річний кіровоградець.
Під час подальшої переписки під виглядом замовника оперативники зв’язалися із жителем обласного центру та домовилися про зустріч для придбання «товару».
Чоловік у визначений час прийшов за вказаною адресою, де його вже чекали працівники міліції. У ході затримання у кіровоградця правоохоронці виявили близько 100 грамів прекурсору, який вилучили та направили на дослідження.
За словами начальника ВБНОН УМВС України в Кіровоградській області Ігоря Новосельцева, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 311 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів» Кримінального кодексу України, проводиться розслідування.
Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення можливої причетності інших осіб до здійснення незаконної діяльності, а також каналів постачання прекурсору.


СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool