42-й батальйон територіальної оборони відзначив четверту річницю створення

Червень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 654 | Коментарі: 0

Вчора, 17 червня, 42-й батальйон територіальної оборони відзначив четверту річницю створення.

Зараз батальйон входить до складу 57-ї мотопіхотної бригади. 25 травня батальйон після виконання бойових завдань у зоні проведення ООС передислокувався до місця постійного перебування у Херсонській області.

Делегація від Кіровоградської області у складі керівника апарату облдержадміністрації Віталія Линника, заступника обласного військового комісара Олега Молчанова, керівника центру підтримки учасників АТО при ОДА Вадима Нікітіна та головного лікаря обласного госпіталю Геннадія Сябренка взяли участь в урочистих заходах з нагоди створення батальйону. Віталій Линник вручив командиру батальйону підполковнику Андрію Швецю вітальну листівку від голови Кіровоградської ОДА Сергія Кузьменка.

Також Віталій Линник вручив солдатам, сержантам та офіцерам батальйону відзнаку «За мужність і відвагу». Загалом було нагороджено 22 військовослужбовці.

Керівник центру підтримки учасників АТО при ОДА Вадим Нікітін вручив командиру батальйона підполковнику Андрію Швецю футболку із логотипом батальйона.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool