4 тис. 688 вантажних вагонів відремонтовано в вагонних депо Одеської залізниці

Серпень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

За сім місяців поточного року вагонних депо Одеської залізниці плановими видами ремонту відремонтовано 4 тис. 688 вантажних вагонів, що становить 126% до запланованих обсягів.

Деповським ремонтом було відремонтовано 3 тис. 656 вагонів: 1 тис. 193 піввагони, 817 хопер-зерновозів, 638 універсальних критих вагонів, 257 цистерн, 86 універсальних платформ, 40 хопер–дозаторів, 4 думпкари тощо.
Капітально було відремонтовано понад тисячу вантажних вагонів, що становить 150% до плану, зокрема 177 цистерн, 117 піввагонів, 43 хопер-дозатори тощо.
Найбільшу кількість вагонів – 1 тис. 371 одиницю – відремонтовано силами ремонтного вагонного депо Знам’янка. У вагонному ремонтно-експлуатаційному депо Херсон відремонтовано 1 тис. 168 вагонів. Ще тисячу вагонів відремонтовано у вагонному ім. Т.Шевченка. Решта вагонів відремонтовані у вагонних депо станцій Помічна та Одеса-ЗаставаІ.
Своєчасне проведення ремонту вантажного вагону гарантує безпеку руху та збереження цілісності вантажів, що перевозиться залізницею
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool