37-річний кіровоградець відповість за телефонний «тероризм»

Вересень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

20 вересня ц.р. до чергової частини УМВС України в області надійшло анонімне телефонне повідомлення про замінування одного з промислових підприємств міста Кіровограда.

На місце події негайно прибули співробітники СБУ, міліції, вибухо-технічної служби НДЕКЦ. Правоохоронці ретельно перевірили територію підприємства, але жодних вибухових пристроїв не виявили.
Співробітники СБУ спільно з органами міліції тим часом швидко встановили особу, яка телефонувала. Ним виявився 37-річний працівник вказаного підприємства. Зловмисник визнав свою провину та пояснив, що здійснив анонімний дзвінок з хуліганських мотивів.
Органами УМВС в Кіровоградській області порушено кримінальну справу стосовно зловмисника за ознаками злочину, передбаченого ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.
Згідно з новою редакцією Кримінального кодексу України, завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу та інших дій, які загрожують загибелі людей чи іншими тяжкими наслідками, карається позбавленням волі від 2 до 6 років. Ті самі дії, які потягли за собою тяжкі наслідки або дії, вчинені повторно, караються позбавленням волі на строк від 4 до 8 років.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool