30-річний чоловік кілька разів вдарив хлопця металевою каструлею

Лютий 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

Відносно двох жителів Кіровоградського району порушено кримінальні справи за суворе виховання неповнолітніх. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

 Один з випадків мав місце наприкінці січня цього року. Під час проведення профілактичних бесід з учнями однієї з сільських шкіл працівники міліції звернули увагу на 14-рычного хлопця. На його обличчі були синці. З’ясувавши всі обставини, стало зрозуміло, що таку «виховну роботу» з неповнолітнім провів 37-річний родич потерпілого, коли спілкувався з ним, перебуваючи у нетверезому стані.
 Інша пригода сталася кілька тижнів тому. Із заявою до міліції звернулася 73-річна пенсіонерка. Жінка повідомила правоохоронців про те, що між нею та чоловіком її доньки стався конфлікт. Захистити свою бабусю вирішив її 17-річний онук. Перебуваючи у нетверезому стані, 30-річний чоловік кілька разів вдарив хлопця металевою каструлею, від чого на тілі залишилися синці…
За висновками судово-медичних експертів, такі тілесні ушкодження відносяться до категорії легких.
«За даними фактами було проведено перевірки. Зібрані матеріали за підслідністю направлено для прийняття рішення до районної прокуратури», - говорить начальник Кіровоградського РВ УМВС в області Володимир Куценко.
Днями, за фактами умисного нанесення легких тілесних ушкоджень порушено кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді штрафу або виправних робіт.
       


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool