На Кіровоградщині за добу виникло чотири пожежі

Жовтень 30, 2022 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області чотири рази залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області чотири рази залучались на гасіння пожеж різного характеру.


29 жовтня о 05:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Козакова смт Смоліне Маловисківського району. У одній із квартир на сьомому поверсі житлового будинку зайнялося 2,5 м2 ліжка та домашніх речей. О 06:24 пожежу приборкали бійці 23-ї пожежно-рятувальної частини разом із місцевою пожежною командою смт Смоліне.

О 05:44 стало відомо про пожежу у м. Новоукраїнка. На вул. Івана Богуна виникла пожежа 6 м2 перекриття будівлі, яка не експлуатується. О 07:20 бійці 19-ї пожежно-рятувальної частини ліквідували займання.

Крім того, кропивницькі рятувальники ліквідували пожежу 5 м2 сміття у будівлі, яка не експлуатується, на вул. Полтавській обласного центру.

Вже 30 жовтня о 01:03 надійшло повідомлення про пожежу у с. Українка Соколівської СТГ Кропивницького району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу там горіло 40 м2 покрівлі магазину. Бійці 3-ї та 4-ї пожежно-рятувальних частин м. Кропивницький ліквідували займання о 02:14.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool