292 особи з обмеженими фізичними можливостями скористалися спецвагонами Одеської залізниці

Квітень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 616 | Коментарі: 0

У минулому році на Одеській залізниці перевезено 292 особи з обмеженими фізичними можливостями, що на 30,8% більше ніж за 2013 рік.

За І квартал 2015 року по залізниці перевезено 30 осіб даної категорії, що на 26,7% більше за відповідний період минулого року. Щорічно кількість таких замовлень збільшується.
Для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями на Одеській залізниці діють три спеціалізованих купейних вагони. Два такі вагони курсують у складі поїзда №106/105 сполученням Одеса - Київ, один вагон курсує за призначенням згідно із замовленнями пасажирів даної категорії. При надходженні замовлень вагон оперативно включається до складів пасажирських поїздів та курсує за необхідними маршрутами, у разі потреби відправляється на інші залізниці.
Найчастіше звернення щодо проїзду у спеціалізованих вагонах надходять на вокзалах обласних центрів залізниці (Одеса, Херсон, Миколаїв, Черкаси, Кіровоград). Зазвичай залізничні перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями здійснюються для проведення лікування. Найбільша кількість рейсів спеціалізованого вагону зафіксована до таких місць України, як: Київ, Харків, Вінниця, Дніпропетровськ, Львів, Ужгород, Івано-Франківськ, Трускавець, Ковель.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool