На Кіровоградщині виникло 4 пожежі

Квітень 29, 2022 | Новини | Переглядів: 1349 | Коментарі: 0

Інформація про пожежі, що стались на Кіровоградщині протягом доби 28-29 квітня

Минулої доби в області зафіксовано 4 пожежі, унаслідок однієї з яких травмовано громадянку.

Подія сталась у с. Лозувата Благовіщенської МТГ: 28 квітня о 08:33 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу майна в літній кухні на території приватного домоволодіння. Під час пожежі отримала опіки нижньої частини тіла господарка 1984 р.н., яку госпіталізовано до місцевої лікарні. Займання майна оперативно ліквідувала місцева пожежна команда с. Лозувата ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Причина пожежі з’ясовується.

Крім того, три пожежі ліквідовано на відкритій місцевості Кіровоградщини: м. Олександрія, Кременчуцьке шосе (сміття); м. Кропивницький, вул. Автолюбителів (сміття); Кропивницький район, Кетрисанівська СТГ, с. Солонцюватка (суха трава).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool