28603 мешканця Кіровоградщини задекларували майновий стан та доходи

Травень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 771 | Коментарі: 0

У порівнянні з минулим роком кількість декларантів зросла на 1232 особи або на 4,5відс.

Найбільшу питому вагу у загальній кількості обов'язкових декларацій займають декларації, подані:
- громадянами, які одноосібно обробляють земельні частки (паї) та отримували у 2012 році доходи від продажу сільськогосподарської продукції (23136 осіб або 80,9 відс.);
- особами, які у минулому році отримали доходи у вигляді спадщини та дарування від осіб, що не є членами сім'ї першого ступеня споріднення (2852 особи або 10 відс.).
Разом з цим, жителі області декларували доходи, отримані у 2012 році за межами території України (447 осіб), від надання нерухомості в оренду, у тому числі житла (730 осіб), від продажу інвестиційних активів (75 осіб), продажу рухомого майна (транспортних засобів) (150 осіб), списання сум заборгованості по договорах цивільно-правого характеру, по яких минув термін позовної давності (81 особа), продажу нерухомості (79 осіб), оренди водного фонду та розведення риби (320 осіб), доходи у вигляді заробітної плати та по договорах цивільно-правового характеру від 2-х і більше податкових агентів, що перевищують 128760грн. (217 осіб) та інші доходи.
Сукупно жителями області задекларовано доходів на суму 411,9 млн. грн. Вони повинні сплатити 25,8 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. Це на 203,2 тис. грн. або на 0,8 відс. більше, ніж у попередньому році.
Інформаційно-комунікаційний відділ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool