На Кіровоградщині виникло чотири пожежі

Грудень 25, 2022 | Новини | Переглядів: 1486 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили 4 пожежі.

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Космонавтів с. Павлівка Компаніївської СТГ. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 2,5 м2домашніх речей вприватному житловому будинку. На пожежі виявлено тіло жінки 1937 р.н. Пожежу було ліквідовано о 16:17 бійцями компаніївської пожежно-рятувальної частини.

О 22:05 виникла пожежа 25 м2покрівлі гаража, автомобіля ВАЗ — 2106 та речей домашнього вжитку на вул. Артюха смт Добровеличківка, яке о 23:15 ліквідували вогнеборці 15-ї пожежно-рятувальної частини.

О 22:17 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Трепільській с. Небелівка Підвисоцької СТГ. Там загорілось 24 м2покрівлі господарчої споруди та 1400 кг соломи врожаю 2022 р. на території приватного домоволодіння. О 00:02 спільними зусиллями бійців 31-ї пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Нерубайка пожежа була ліквідована.

Вже 25 грудня о 00:32 стало відомо про займання 20м2 прибудови до господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Кобзаря с. Бандурове Гайворонської МТГ, яке о 01:26 ліквідували гайворонські рятувальники.
Травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool