У Кропивницькому рятувальники взяли участь у відзначенні Дня Державного Прапора України

Серпень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1361 | Коментарі: 0

23 серпня на території Головного управління ДСНС та підпорядкованих підрозділів Кіровоградської області відбулось урочисте підняття Державного Прапора України. 

Рятувальники віддали шану державному символу нашої країни, захищати який – справа життя кожного свідомого громадянина.

Також сьогодні особовий склад Головного управління на чолі з начальником гарнізону полковником служби цивільного захисту Віталієм Миронюком взяли участь у міських заходах до Дня Прапора України. Зокрема представники органів влади, науковці, діячі культури, представники громадських організацій, ветерани АТО/ООС пройшли урочистою ходою «Народжені незалежністю» з площі Героїв Майдану дo мемopіальнoгo кoмплексу «Фopтечні Вали». Там відбулась цеpемoнія підняття найвищoгo в oбласті Деpжавнoгo Пpапopа Укpаїни. Під жовто-блакитним стягом учасники заходу схилили голови на знак вдячності полеглим українцями різних поколінь, які вибороли і захищали наше право обирати свій Прапор та будувати власну Державу.

23 серпня на території Головного управління ДСНС та підпорядкованих підрозділів Кіровоградської області відбулось урочисте підняття Державного Прапора України.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool