205 тисяч жителів Кіровоградщини підписали декларації з лікарями первинки

Червень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

З 1 квітня 2018 року триває приписна кампанія пацієнтів до лікарів первинної ланки шляхом підписання декларацій.

За інформацією начальника департаменту охорони здоров'я ОДА Олега Рибальченка, озвученою під час апаратної наради голови облдержадміністрації, станом на 11 червня 2018 року задекларовано близько 205 тис. пацієнтів (або 21 % жителів області).

Не проводить декларування Помічнянський Центр первинної медико-санітарної допомоги, оскільки лише створений і поки ще не ліцензований. Найнижчі темпи укладання декларацій, за словами директора департаменту, демонструють Устинівський Центр (до 1%), який нещодавно створений, а також Центр ПМСД м.Олександрії - лише 3% декларацій, Світловодський районний Центр - 4 %, Світловодський міський - 7%, Компаніївський - 7,5%, Бобринецький - 9,3%. Нижчі від середньобласних показники демонструють медичні заклади Добровеличківського, Кіровоградського, Петрівського району та Центр ПМСД №1 м. Кропивницького.

Очолюють рейтинг за темпами декларування амбулаторії селища Гірниче (м.Кропивницький) - 62,7% декларацій, а також Новомиргородський, Новоукраїнський, Благовіщенський, Знам'янський та Новоархангельський Центри ПМСД.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool