20-річний кіровоградець може отримати термін за крадіжки

Серпень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1112 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні низки крадіжок затримали 20-річного жителя обласного центру. Чоловік «спеціалізувався» на стареньких авто та супермаркетах… Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Жертвами злодія, у переважній більшості випадків, ставали водії стареньких автомобілів іноземного та вітчизняного виробництва. Дверцята транспортних засобів підозрюваний відкривав за допомогою ножиць. А далі, непоміченим у сутінках, діставав із салонів автомагнітоли.
Вже за кілька тижнів такої «діяльності» до міліції із заявами про злочини один за одним звернулися п’ятеро мешканців спальних районів міста. В залежності від власних статків, господарі рахували збитки від кількох сотень і до тисячі гривень.
У цей час підозрюваний активно вирішував питання реалізації добутого краму. Аби у громадян виникало якнайменше запитань, зловмисник просив менше третини від його реальної вартості.
Однак «вести» такий бізнес молодику завадили правоохоронці. Чоловіка затримали «на гарячому». По даних фактах порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка чужого майна, вчинена повторно). Чоловіку загрожує обмеження волі до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.
Як з’ясувалося, «захоплення» автотехнікою не єдине в житті молодого чоловіка. У вільний від нічної «роботи» час він навідував ще й супермаркети. На даний час правоохоронцями доведено причетність підозрюваного до скоєння більше десятка таких крадіжок…
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool