20 листопада - Всесвітній день пам'яті жертв дорожньо-транспортних подій

Листопад 15, 2011 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

20 листопада 2011 року, буде відзначатись Всесвітній день пам'яті жертв дорожньо-транспортних подій, встановлений за пропозицією ООН. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

Щорічно в третє воскресіння листопада ООН закликає світ ушанувати пам'ять загиблих в ДТП і виразити співчуття членам їх сімей.
До акції приєднається і Україна, де пройдуть різні акції, покликані притягнути увагу суспільства до проблем зниження аварійності, ушанувати пам'ять жертв дорожніх аварій, допомогти людям, постраждалим в ДТП. У багатьох регіонах, буде організовано здачу донорської крові в допомогу постраждалим в дорожніх аваріях. Особлива увага в ці дні буде приділена юним учасникам руху. У школах і дитячих садах відбудуться тематичні заняття, конкурси і вікторини.
Слід також нагадати, що з початку року на території Кіровоградської області за участю дітей до 18 років сталося 35 дорожньо-транспортних пригод в яких 4 дитини загинуло та 38 отримали травми.
Проблема дитячого дорожньо-транспортного травматизму з кожним роком стає гострішою. Причому за статистикою здоров’я, а часом і життя дітей забирає недисциплінованість як дорослих так і неповнолітніх учасників дорожнього руху.
Сектор профілактичної роботи Управління ДАІ нагадує, що безпека дітей багато в чому залежить від їхніх батьків. Які б профілактичні заходи не проводилися міліцією та іншими органами і службами, головна роль у забезпеченні безпеки дітей відведена саме їм.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool