Підприємства Кіровоградщини найбільше інвестицій отримують з Великобританії та США

Лютий 11, 2014 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Лідерами у цьому напрямку є міста Кіровоград та Олександрія.

При цьому в обласному центрі уже традиційними є „вливання” у виробництво рослинних олій, що вивело дану галузь на перші місця у загальнонаціональних рейтингах. В Олександрії інвестують здебільшого у виробництво меблів. При цьому іноземні інвестиції у підприємства області вносяться як майном, так і іноземною валютою.
„Якісно працювати з інвесторами – одне з пріоритетних завдань, яке сьогодні ставиться перед органами доходів і зборів, – зазначив перший заступник начальника Головного управління Міндоходів в області Сергій Колотуха, – адже інвестиції – це завжди додаткові робочі місця, а отже надходження до місцевих бюджетів. А успішний, рентабельний бізнес – це основа економічного благополуччя держави, запорука стабільного наповнення казни”.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool