Кропивницький: товари у незаконних місцях торгівлі будуть конфісковуватися

Вересень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 1151 | Коментарі: 0

Рейдова група Муніципального патруля у складі представників управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради, спеціалізованої інспекції, інспектором Кіровоградського ВП ГУНП в області провела відстеження території між будинками №№ 9-г та 9-в по вулиці космонавта Попова.

Під час рейду інспектори спецінспекціі та поліції склали по три адмінпротоколи (ст. 152 КУаПП порушення правил благоустрою територій міст та інших населених пунктів, ст. 160 КУаПП – торгівля з рук у невстановлених місцях).

Одночасно, спеціаліст управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення вручив мешканцям міста 40 флаєрів з інформацією – попередженням щодо небезпеки придбання продуктів харчування в місцях здійснення «стихійної» торгівлі. Всім продавцям було запропоновано перейти здійснювати торгівлю на території ринків Кропивницького.

Торгівлю у невстановленому місті ліквідовано. Муніципальним патрулем разом з представником ринку «Жемчуг» ПП «Кіровоград-буд-дизайн» по вулиці Космонавта Попова торгівлю переведено на територію ринку.

Члени Муніципального патруля також попередили учасників незаконної торгівлі, що з 2 вересня товари, які реалізуються у невстановлених місцях будуть конфісковані.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool