Кіровоград: заборонено продаж спиртних напоїв

Лютий 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1286 | Коментарі: 0

У зв’язку зі щоденним проведенням в обласному центрі масових заходів, масовими заворушеннями на території України, у Кіровограді заборонено роздрібний продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв у період з 22.00 по 8.00.

Таке розпорядження з вимогою від усіх підприємств, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними та слабоалкогольними напоями на території міста Кіровограда, безумовного виконання рішень міської ради щодо заборони продажу цих товарів з 22.00 до 08.00. видав міський голова Олександр Саінсус сьогодні, 20 лютого.
Відповідно до виданого розпорядження, Кіровоградському МВ УМВС України в Кіровоградській області доручено посилити контроль за виконанням рішень Кіровоградської міської ради від 31 травня 2011 року № 570 «Про упорядкування роздрібної торгівлі пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями на території міста Кіровограда», від 06 березня 2013 року № 2265 «Про внесення змін і доповнень до рішення Кіровоградської міської ради від 31 травня 2011 року № 570 «Про упорядкування роздрібної торгівлі пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями на території міста Кіровограда».
В разі невиконання зазначених рішень Кіровоградської міської ради суб’єктами господарювання усіх форм власності, які здійснюють роздрібну торгівлю пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями, а також у разі продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв особам, які не досягли 18 років, будуть вживатися всі законні заходи щодо анулювання ліцензії на провадження відповідної діяльності.
Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василенка І.М.
З повним текстом розпорядження можна ознайомитися на офіційному сайті Кіровоградської міської ради.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool