Кіровоград: відбулось засідання міської топонімічної комісії

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1031 | Коментарі: 0

28 серпня під головуванням секретаря міської ради Ігоря Волкова відбулося засідання міської топонімічної комісії при виконкомі Кіровоградської міської ради. До порядку денного засідання комісії увійшло шість питань.

Члени комісії розглянули звернення управління капітального будівництва облдержадміністрації щодо встановлення скульптури Наталки-Полтавки на Театральній площі у рамках реалізації другої черги реконструкції театру.
Комісія підтримала пропозицію благоустрою території Театральної площі та передала документацію на розгляд управлінню містобудування та архітектури міської ради. Одночасно члени комісії рекомендували управлінню капітального будівництва облдержадміністрації розглянути можливість втілення в скульптурі Наталки – Полтавки образу Марії Зaньковецької.
Ігор Волков також ознайомив присутніх з листом – подякою, який надійшов на адресу міської ради від члена Національної спілки письменників України Олени Вороніної – Леонтович. У своєму листі вона висловила щиру подяку міській владі за організацію видання книги кіровоградського краєзнавця Сергія Шевченка “Шульгіни. Інгульська сторінка”.

джерело  фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool