У Кропивницькому на березі Інгулу відбувся рейд (фото)

Серпень 19, 2021 | Новини | Переглядів: 1589 | Коментарі: 0

Триває робота, спрямована на попередження нещасних випадків на водних об’єктах Кіровоградщини.

Температурні показники ще досить високі, тому бажаючих провести час за водними розвагами на ставках, річках чи озерах області немало. Рятувальники продовжують відвідувати популярні місця відпочинку громадян, щоб попередити їх про небезпеки відкритих водойм.

Профілактична робота відбулась на березі р. Інгул, у середмісті Кропивницького. Зокрема громадяни почули статистику загибелі людей на водоймах та послухали поради, які допоможуть зберегти здоров’я та життя собі і тим, хто потрапив у біду. Рятувальники радили не ризикувати рибалити та плавати напідпитку, адже алкоголь притупляє відчуття небезпеки та штовхає на ризиковані вчинки. Не варто також запливати на велику глибину без належної підготовки та не попередивши про свої наміри найближче оточення. Також у незнайомому місці є ризик травмуватись об підводне каміння, застрягти у водоростях та не змогти вибратись самостійно, тому варто уникати купання у неперевірених водоймах. Крім того, не завадить кожному знати та вміти надавати першу домедичну допомогу постраждалим на воді. Дітям рятувальники взагалі не радили купатись без супроводу дорослих.

Для кращого засвоєння важливих правил поведінки на воді рятувальники роздали громадянам тематичні листівки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області

У Кропивницькому на березі Інгулу відбувся рейд


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool