17 вересня -День рятівника

Вересень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 2057 | Коментарі: 0

Шановні колеги, ветерани та працівники сфери цивільного захисту населення області!

Вітаємо з професійним святом – Днем рятівника!

Самовіддана праця і професіоналізм, витримка і сумління, надійність і взаємовиручка - це якості, які характеризують працівників нашої служби.
Це свято сильних і відважних людей, які у важку хвилину першими приходять на допомогу. Ми з вами пліч-о-пліч зміцнюємо систему цивільного захисту населення області, виправдовуючи довіру тих, хто потребує нашої допомоги - людей, що виявилися у біді.
Слова щирої вдячності висловлюємо нашим ветеранам за їх особистий приклад професійної майстерності, цілковиту відданість справі, мужність і витримку, за мудру пораду і повсякчасну підтримку.
Дорогі колеги, бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра, родинного щастя і благополуччя. Сил та успіхів у нелегкій, але почесній, гуманній і потрібній людям службі.


Начальник Територіального управління
МНС України у Кіровоградській області
генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак

Начальник Управління Держтехногенбезпеки
у Кіровоградській області
полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool