16 грудня - останній день подання заяви для переходу на спрощену систему з 1 січня 2014 року

Грудень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

Усі підприємці, які бажають працювати на спрощеній системі оподаткування з 1 січня 2014 року (окрім тих, хто вже є „спрощенцем”) мають подати до 16 грудня 2013 року відповідну заяву та розрахунок доходу за попередній календарний рік до органу доходів і зборів за основним місцем обліку.

Фахівці ГУ Міндоходів у Кіровоградській області зазначають, що уже з наступного року стати платником єдиного податку стане значно простіше. По-перше, заяву для переходу на спрощену систему можна буде подати ще на стадії державної реєстрації. Свідоцтва видаватися не будуть, а відомості про „єдинників” міститимуться в реєстрі платників єдиного податку, який вестиме Міндоходів. Підтверджуватиметься факт реєстрації витягом з цього реєстру, який надаватиметься безплатно і безумовно протягом одного робочого дня з моменту направлення запиту на його отримання. Інформація з реєстру знаходитиметься у вільному і безплатному доступі. Зокрема, можна буде дізнатися групу „єдинника”, види діяльності (для першої та другої груп), дату включення до реєстру. Дані повинні будуть оновлюватися щодня.
Строк реєстрації як платника єдиного податку також зменшиться і становитиме два робочих дні з дати подання відповідної заяви (зараз цей строк – 10 календарних днів).

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool