1,5 тис. залізничників задіяні у снігоборотьбі на Одеській магістралі

Січень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 622 | Коментарі: 0

Понад 1,5 тис. залізничників та 7 одиниць снігоприбиральної техніки задіяні у снігоборотьбі на Одеській залізниці вже другу добу.

Залізничники очищують від снігу колії та стрілочні переводи на станціях Одеса-Головна, Одеса-Сортувальна, Одеса-Застава-І, Берегова, Чорноморська та Знам’янка – Сортувальна, а також на перегонах Олександрія – Королівка, Долинська – Кропивницька, Мартинівська – Вознесенськ.

Полегшує прибирання снігу на станціях робота системи електрообігріву стрілок. Снігоприбиральні роботи наразі тривають.
Через негоду затримано 10 поїздів: з них 7 пасажирських та 3 вантажних поїзда. Час затримки поїздів у середньому становить годину.

Просимо пасажирів із розумінням поставитися до складнощів у роботі залізничників, які роблять все можливе для якнайшвидшого курсування усіх поїздів згідно з графіком.

Додамо, що погіршення погодних умов на території України 17-18 січня є наслідком виходу активного південного циклону «Futaba». У зв’язку з інтенсивними опадами у вигляді снігу, мокрого снігу, льодяного дощу та дощу, а також з посиленням вітру до 17-22 м/с (місцям до 25 м/с) в південних, центральних та східних областях України синоптиками надано другий рівень небезпеки погоди. Найбільш складна ситуація фіксується в Одеській та Миколаївських областях, де висота снігового покрову місцями сягає 50 см.
 

Упродовж 17 січня 2016 року до ліквідації наслідків хуртовини було залучено на Одеській дирекції залізничних перевезень – майже 700 залізничників (Одеська та Миколаївська області); на Шевченківській дирекції залізничних перевезень – близько 100 (Черкаська обл.); на Знам’янській дирекції залізничних перевезень – понад 250 (Кіровоградська обл.); на Херсонській дирекції залізничних перевезень – понад 230.
З картосхемою можна ознайомитися тут: http://www.odz.gov.ua/map/

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool