15 років проведе за ґратами нападник за убивство кропивницького бізнесмена

Січень 17, 2022 | Новини | Переглядів: 1409 | Коментарі: 0

До 15 років в’язниці засуджено 45-річного уродженця Чернігівщини за убивство кропивницького підприємця та грабіж на кілька мільйонів гривень. Підприємцю влаштували смертельну пастку на автодорозі.

На автодорозі «Знам’янка-Лугансь-Ізварино», у липні 2014 році, обвинувачений, разом зі спільником, із застосуванням вогнепальної зброї, вчинили розбійний напад на бізнесмена.

До злочину готувались, тривалий час слідкували за потерпілим, знали в який день та яким маршрутом підприємець перевозитиме велику суму грошей.

З метою реалізації злочину влаштували засідку на автодорозі. Під час нападу потерпілий отримав смертельне вогнепальне поранення. З автомобіля нападники викрали кілька мільйонів гривень. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool