15 нелегальних мігрантів повернулись на батьківщину, 2 з них у примусовому порядку

Серпень 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1470 | Коментарі: 0

З 8 по 17 серпня на території Кіровоградської області проводилось профілактичне відпрацювання по лінії протидії нелегальній міграції. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Під час проведення операції у середньому щодоби було задіяно 210 працівників міліції. Загалом здійснено 2996 перевірок об`єктів можливого перебування нелегальних мігрантів, а саме готелі, гуртожитки, приватні адреси, навчальні заклади, туристичні організації, ринки, вокзали та автотранспорт. Зокрема, особлива увага була приділена правоохоронцями відпрацюванню речових та продовольчих ринків області щодо практики торгівлі через підставних осіб – громадян України.
Під час реалізації запланованих заходів виявлено та задокументовано 128 порушень законодавства про правовий статус іноземців, з них 86 адміністративних протоколів складено за порушення встановлених правил перебування в державі на іноземних громадян та осіб без громадянства згідно ст. 203 КУпАП. До адміністративної відповідальності притягнуто 42 громадянина України, які надавали послуги або сприяли незаконному перебуванню іноземців в Україні (ст. 204-206 КУпАП).
Працівники Світловодського МВ УМВС затримали громадянина Російської Федерації, який перебував у міждержавному розшуку. У даний час вирішується питання щодо його екстрадиції на батьківщину. Також, працівниками УМВС в області складено 3 адміністративні протоколи на іноземців за порушення ветеринарно-карантинних правил (ст.107 КУпАП).
Органами внутрішніх справ області скорочено термін перебування на території держави 7 іноземцям, встановлено 15 нелегальних мігрантів, стосовно яких прийнято рішення про видворення за межі держави, у тому числі 2-х з них видворено за межі України у примусовому порядку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool