12 дорожньо-транспортних пригод зафіксовано на переїздах Одеської залізниці з початку року

Листопад 07, 2013 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Протягом десяти місяців поточного року на переїздах, розташованих у межах Одеської залізниці, сталося 12 дорожньо-транспортних пригод (у порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість ДТП не змінилася).

Чотири випадки ДТП трапилися в межах Одеської області, по два випадки зафіксовано у Черкаській та Вінницькій областях, решта – сталися у Херсонській, Миколаївській та Дніпропетровській областях.
За останні п’ять років було допущено 101 дорожньо-транспортну пригоду, у яких загинуло 14 осіб та 24 особи було травмовано. Найменшу кількість ДТП було зафіксовано у 2010 році – 11 випадків.
Встановлено, що всі ДТП – наслідок порушення водіями Правил дорожнього руху, зокрема, через виїзд на переїзди при заборонних показаннях сигналів переїзної сигналізації (світлофорна та звукова).
Водії пояснюють порушення елементарних правил безпеки на залізничних переїздах власною неуважністю. Чиясь сумнівна економія часу, зазвичай, обертається для залізничників чималими витратами на ремонт пошкоджених локомотивів, вагонів, верхньої будови колії, обладнання переїздів, а також призводить до значних затримок у русі пасажирських та вантажних поїздів.
Залізничники закликають водіїв автотранспорту бути уважними та обережними на залізничних переїздах, не ризикувати власним та чужим життям, адже помилки при керуванні на залізничному переїзді становлять серйозну загрозу, тому особиста відповідальність водія та суворе дотримання Правил дорожнього руху поблизу об’єктів залізничної інфраструктури є надзвичайно важливими!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool