На Кіровоградщині за добу виникло три пожежі (ФОТО)

Листопад 12, 2022 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Протягом доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

На Кіровоградщині за добу виникло три пожежі (ФОТО)

На Кіровоградщині за добу виникло три пожежі (ФОТО)

На Кіровоградщині за добу виникло три пожежі (ФОТО)


11 листопада о 13:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. 4-та Проектна м. Світловодськ. Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння горіло 5 м2 стін та стелі в господарчій будівлі. О 13:55 пожежу було ліквідовано силами бійців пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ.

О 18:25 стало відомо про займання по вул. Українській смт Вільшанка. Там загорілось 12 м2 покрівлі та 12 м2 прибудови до житлового будинку на території приватного домоволодіння. На пожежі травмовано чоловіка 1956 р.н., якого госпіталізовано до хірургічного відділення Вільшанської лікарні. О 20:30 пожежу було ліквідовано вільшанськими вогнеборцями.

О 19:35 у смт Знам’янка Друга по вул. Грушевського сталось займання 30 м2 речей домашнього вжитку в приміщенні гаражу на території приватного домоволодіння. На пожежі травмовано чоловіка 1989 р.н., якого госпіталізовано до Знам’янської лікарні ім. Лисинка. О 20:56 пожежу було ліквідовано бійцями місцевого підрозділу

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool