110 тисяч жителів Кіровоградщини вже отримали біометричні паспорти

Січень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 603 | Коментарі: 0

У 2018 році до підрозділів Управління Держаної міграційної служби в Кіровоградській області звернулось для оформлення паспорта громадянина України більше 33 тис. осіб та закордонного паспорта майже 77 тис. жителів Кіровоградщини.

У порівнянні з 2017 роком кількість бажаючих отримати паспорт-картку зросла майже на 6 тис. чоловік, закордонний паспорт - збільшилась майже на 17 тис. осіб. 

Варто зазначити, що наприкінці 2018 року розпочато оформлення документів для іноземців та осіб без громадянства у формі карток з безконтактним електронним носієм. З 1 листопада оформлено 532 посвідки на тимчасове проживання та з грудня - 18 посвідок на постійне проживання.

УДМС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool